Praktisk

Forsendelse

Når du bestiller, bliver dine planter så vidt muligt afsendt til dig indenfor et døgn på hverdage.

Vi er bekendt med stigmatiseringen af alt der minder om cannabis, og sender derfor blomsterne i en anonym indpakning som ikke lugter af hamp.

Vi sender med fragtfirmaerne GLS og DAO som leverer til en butik i nærheden af dig og fortæller dig via SMS eller mail, når din pakke kan afhentes. Du kan selv vælge firma og også vælge forsendelse direkte til dit hjem i stedet.

Emballage

Blomsterne kommer i en luftsikker pose som kan genlukkes. Klumper og moonrock kommer i små poser af cellulose.
Vores poser er komposterbare og skal affaldssorteres som organisk affald, altså i den grønne spand. Labels er også komposterbare. Har din kommune ikke indsamling af organisk affald, skal posen i normalt affald. Aldrig i naturen og heller ikke i havekompost.

Cellulose poserne kommer med et stykke karton påhæftet. Karton smides i papir genbrug.

Opbevaring

Vi anbefaler at du opbevarer planterne i en lukket glasbeholder i mørke, hvis de skal gemmes væk. Og at du lægger en luftfugtighedsregulator ned til dem.

Terpener

Terpenerne er populært sagt det der afgør hvordan og hvor meget en plante dufter. Nogle terpener tilskrives også terapeutiske egenskaber, men der findes desværre ikke robust forskning på det område endnu.

For at beskytte terpenerne, er det godt at opbevare planterne sammen med en luftfugtighedsregulator. Vi sælger fugtighedsregulatorer fra Integra Boost. De bevarer terpener og holder fugtighedsniveauet perfekt i op til seks måneder. Integra Boost pose følger gratis med større bestillinger.

Integra Boost posen er udtjent når den er helt jævnt hård. Den skal i normal affald.