Baaba Qo - Afghan Selections

Priser fra: 690kr
Frø fra Baaba seeds

Det er desværre ulovligt at dyrke cannabis i Danmark. Så det ville ikke være lovligt at plante de her frø i Danmark. Heller ikke dem som er CBD dominante.
De frø vi sælger er samlerobjekter. Men hvis man bor et sted, hvor loven er mere fornuftig end i Danmark, så kan de plantes der 🙂

Baaba Seeds er et førende frøfirma, der har etableret sig som en pålidelig kilde til fremragende cannabisgenetik. Med deres ekspertise og lidenskab for avl har Baaba Seeds skabt Afghan Selection - en samling af nøje udvalgte afghanske cannabisstammer, der er kendt for deres kraftige virkninger, unikke smagsprofil og pålidelige dyrkningsegenskaber.

Vores webshop er stolte af at være en autoriseret forhandler af Baaba Seed Afghan Selection. Vi stræber efter at give vores kunder adgang til det bedste udvalg af frø, der kan opfylde både erfarne dyrkeres og nybegynderes behov. Uanset om du dyrker indendørs eller udendørs, søger medicinske eller rekreative virkninger, har vi de rette frø til dig.

Varenummer (SKU): froe-baba Kategori:

Yderligere information

Strains

Chimtal (Balkh), Dayma (Tashqurghan), Qandahar (south), Mazar (Khasa Paz), Badakhshan (Hindukush)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baaba Qo - Afghan Selections”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram