Blød Landing

275 kr.4.200 kr.

Dette produkt kan ikke købes sammen med "Køb om natten". Hvis du ønsker at købe dette produkt, bedes du fjerne de andre produkter fra indkøbskurven.

(Santhica)
Greenhouse. Spain.
CBD: 0,07 - CBG: 7,68 - THC: 0,10

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-8 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Vi byder 2022 velkommen med en plante der tænder hyggeligt lys indenfor vinduerne i det regngrå januars ruskeri. Fortumlet som man kan være ovenpå et pandemisk år fuld af mundbind og afstand, handler det nu om at få en god plade på anlægget og tændt godt op under den klassiske indendørs hygge. Evt. med en god ven. Og her er altså en plante der går perfekt sammen med både kakao og te, tegneserie så vel som fin litteratur, og som ikke vil få dig til at glemme det du lige læste, selv hvis det er den forbandede afhandling der skal kigges på igen.

BLØD LANDING er en CBG dominant kultivar, der formulerer sig i lysegrønne trikomrige topskud af den semitætte halvlille slags. Hendes blomster drysser, men hænger godt sammen og lader sig velvilligt smuldre ud af en finger og en negl for at indtage rummet.
Aromatisk er der friskt, sødt og jordet her i landingen. Dejlig frugtet, dejlig krydret og med toner af muscatnød, strandtur, citronfromage og lun toast.
Gør dig optimistisk og veltilpas klar til et forhåbentlig lykkebringende år med en lille pose BLØD LANDING.

Se analyse af Blød Landing her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 20 gram, 100 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blød Landing”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram