CBG Safe Travels

(2 kundeanmeldelser)

250 kr.700 kr.

Greenhouse. Italy.
CBD: 1.16% CBG: 9.54% THC: 0.03%

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-5 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Dette er vores første i en serie af sorter, som jeg er ret oppe og køre over, hvor CBG er i fokus. Denne cannabinoidernes moder har virkelig vundet mit hjerte og fået mine ben til at summe som en sommerfuglebusk med en fest af fjollede brumbasser. Denne her har endda et ekstremt højt CBG niveau.

Safe Travels har smukke, tætte, kompakte, men bløde skud i den større ende af skalaen. Fra dadel-størrelse til lille-banan-størrelse. Nemme at smuldre, så man ikke behøver en grinder. Lidt klistrede at arbejde med, sådan som vi kan lide det. Hun er lys i farverne. Blandt andet fordi der er krystaller og trikomer ud over det hele.

Duften er først og fremmest sød og frisk. Ubestemmelig som en hel frugthave, hvor der måske både gror fersken, hindbær og meloner. Noget minder om vanilje, men med en konstant friskhed, som om der også gror mintpastiller på et af havens træer. Eller står en skålfuld lækker men lidt usund morgenmad i nærheden.

Det er en optimistisk aroma som løfter alt fra stemninger og mundviger til kenderes øjenbryn. Når man knuser skuddene frigøres en lidt mere krydret aroma, og bagefter dufter ens fingre af småkager.

Har du prøvet at have en lille pude med på rejse? Det kan virkelig være fedt! Sådan en lille hovedpude som giver hjemlig fornemmelse ude i det fremmede og gør, at du kan tage en lur op ad vinduet, mens toget bruser derudaf. Denne plante minder om sådan en rar rejsepude. Giver rummet blød balance, tryghed og fokus, så man føler sig hjemme, hvor man nu er. Og lader de negative tanker blive tilbage på perronen.

Se analyse på CBG Safe Travels her


"Safe Travels" både fordi jeg elsker den hilsen, og fordi planten her er en tryg og rolig rejsepartner.Men også for at mindes min egen rejsepartner fra en håndfuld uforglemmelige ture gennem årene. Min homie Chris "Dirttan" Upham, som i sandhed holdt af at rejse.

Det meste af hans liv var han på vejen. Som regel med godstog et sted på det amerikanske kontinent. En gang gik der 10 år i træk før han var hjemme forbi i en kortere periode.

Han var sød, rummelig, overbærende og meget klog og vidende. Og så lignede han en fuld viking som hellere gik baserk end i bad. Han elskede alt hvad livet havde at byde på med en umættelig appetit på oplevelser, venskaber, latter, spændende viden og høj musik.

Han ville have det hele med, men altid med en underliggende fornuft, dybt dernede et sted. Men selvom han havde overlevet hjemløshed i adskillige verdensdele, velsagtens alle verdens rusmidler, masser af kulde og tørke og angiveligt en gang spiste en levende skorpion, så døde han pludseligt for fem år siden som offer i narkokrigen. Op ad en skraldespand med en nål i armen. Manden havde brugt stoffer hele sit liv, han var ikke en begynder. Han var heller ikke uforsigtig. Men i et ureguleret stofmarked, hvor stofafhængige er på bunden af ethvert hierarki, kan selv ikke en overlevelsens multikunstner som Chris være sikker på at passe på sig selv.

Hvor end i verden han kom hen, satte han altid sit hobo-tag med kridt eller tusch. Det er en lille tegning som rummer togskinner, sol, træer og rødder. Og ordene "Safe Travels".

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 20 gram

2 anmeldelser af CBG Safe Travels

 1. Dennis

  Jeg var så heldig at jeg fik en prøve af Safe Travels med min første ordre. Alt her på siden er kvalitet 👌.. men Safe Travels er en sort alle prøve at dufte til.

  Den dufter friskt og giver energi og humørboost. Den kommer altid have en permanent plads i skabet.

  (ekstra godt dufter det sammen med nogle af de andre sorter, Koks er fantastisk makkerpar med Safe Travels)

  5 ud 5 mulige! 🌱🌱🌱🌱🌱

 2. Alexander broberg Lind (verificeret ejer)

  Min kone er vildt CBG Safe Travels jeg syntes også den er super når man skal slappe af og være god ved sit nervesystem og så dufter det vidunderligt.
  Jeg køber den gerne igen når jeg skal ha grønt hjem.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram