CBG Vinterkogle

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 1.23 - CBG: 7.83 - THC: 0.12

(Santhica)
Greenhouse. Spain.
CBD: 1.23 – CBG: 7.83 – THC: 0.12

 

Læs mere…

Varenummer (SKU): TOPSKUD-14 Kategori:
3.00

Beskrivelse

Beskrivelse

Kvalitet. Det er det første ord man ikke kommer udenom her. Det er virkelig bare flotte store topskud som glimter af sukkeragtige krystaller og stritter med trikomerne.

Budsne er generelt i den lidt større ende med udsving helt op til noget der er svært at få ned i en pose. Men grankoglen er vel en gennemsnitlig størrelse her. Og som disse topskud er matterede med krystaller, faldt navnet på sådan en sneklædt kogle, der hygger op til juletid.
Konsistensen er så lækker. Bløde men ikke for luftige buds, der som en anden Klokkeblomst fra Ønskeøen, drysser skødesløst omkring sig med sit tryllestøv af lyse trikomer.
Duften er noget hen ad sød appelsin med et strejf af mint. Frisk, men rund og måske med noget muskatnød drysset fint på toppen. En vingummi fra en helsekostbutik kunne også dufte beslægtet.
Og så er der noget over den som minder om en tur på stranden. Ikke sådan én hvor man smelter med en bog, men en rask travetur her om efteråret, hvor man får verdens friskeste letsaltede blæst fjæset, og ens hund bliver så glad og opstemt.

Vi er entusiastiske over at kunne formidle til jer denne verdensklasse plante som dedikerede spanske eksperter har gået og nusset om. Den er vores første Santhica og vores anden CBG sort. Og efter jeres modtagelse af CBG SAFE TRAVELS er vi kun blevet mere eksalterede omkring planter med denne cannabinoidernes moder i fokus.

Se analyse af CBG Vinterkogle her