CBG Vinterkogle

(2 kundeanmeldelser)

250 kr.1.050 kr.

(Santhica)
Greenhouse. Spain.
CBD: 1.23 - CBG: 7.83 - THC: 0.12

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-14 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Kvalitet. Det er det første ord man ikke kommer udenom her. Det er virkelig bare flotte store topskud som glimter af sukkeragtige krystaller og stritter med trikomerne.

Budsne er generelt i den lidt større ende med udsving helt op til noget der er svært at få ned i en pose. Men grankoglen er vel en gennemsnitlig størrelse her. Og som disse topskud er matterede med krystaller, faldt navnet på sådan en sneklædt kogle, der hygger op til juletid.
Konsistensen er så lækker. Bløde men ikke for luftige buds, der som en anden Klokkeblomst fra Ønskeøen, drysser skødesløst omkring sig med sit tryllestøv af lyse trikomer.
Duften er noget hen ad sød appelsin med et strejf af mint. Frisk, men rund og måske med noget muskatnød drysset fint på toppen. En vingummi fra en helsekostbutik kunne også dufte beslægtet.
Og så er der noget over den som minder om en tur på stranden. Ikke sådan én hvor man smelter med en bog, men en rask travetur her om efteråret, hvor man får verdens friskeste letsaltede blæst fjæset, og ens hund bliver så glad og opstemt.

Vi er entusiastiske over at kunne formidle til jer denne verdensklasse plante som dedikerede spanske eksperter har gået og nusset om. Den er vores første Santhica og vores anden CBG sort. Og efter jeres modtagelse af CBG SAFE TRAVELS er vi kun blevet mere eksalterede omkring planter med denne cannabinoidernes moder i fokus.

Se analyse af CBG Vinterkogle her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 20 gram, 30 gram, 100 gram

2 anmeldelser af CBG Vinterkogle

  1. Musti (verificeret ejer)

    Jeg købte 5G og fik det leveret indenfor 3 dage. Det så mega lækkert ud og med masser af skinnende krystaller.. men det duftede ikke så godt som det så ud. Min kæreste og jeg synes at det ikke duftede af noget, desværre.

  2. Alexander broberg Lind (verificeret ejer)

    Jeg fik Vinterkogle som en smagsprøver første gang og var overdrevet tilfredse med duften.
    Og så snart den kom til salg købte jeg 5g hjem. Det blev leveret inde for 3 dage som altid når jeg køber fra raske planter.
    Vinterkogle er en ny favorit, og et fast indslag når jeg hygger med musik og vaporizer.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram