Citron Likør

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 15,35 - CBG: 0,46 - THCA: 0,62 - THC: 0,05

Excellent plante fra 2023 høsten. Stærk og intens sødme og især en frisk citrusduft som pifter dig i næsen og får dit indre til at føles nyvasket og solbeskinnet.
Små buds med stort set ingen grene. Bare ren blomst. Lidt sukkerblade hist og her som man kan fjerne eller lade være. Trimmet i hånden i Piemonte i det nordvestlige Italien nær Schweiz.
Planterne her er blevet tørret som hele planter med blade og alt sammen. Den teknik fordobler tørretiden og besværliggør trimmearbejdet, men den giver til gengæld lysere farver og et bredere spektrum og højere indhold af terpener.
Ikke siden Fersken Skunk og Limetonic har vi haft en plante med så højrystet en duft. Der er virkelig saft og kraft, og ja en hel del CBD til stede her.
Enjoy Citronlikør.

Varenummer (SKU): TOPSKUD-33 Kategori: Tag:

Batch info

Citron Likør: Batch #2 (lavet i 2023) - Solgt fra d. 24 okt 2023
Mindre og en tand lysere buds end sidste gang. Den dufter en mere grønt end sidste batch, men stadig dejligt afrundet med nuancer af citron.

Beskrivelse

Se analyse af Citron Likør her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Citron Likør”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram