Dub Græs

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 14.16 - CBG: 0.08 - THC: 0.2

Greenhouse. Italy.
CBD: 14.16 – CBG: 0.08 – THC: 0.20

 

Læs mere…

Varenummer (SKU): TOPSKUD-22 Kategori:
5.00

Beskrivelse

Fuldstændig velskabte kviste af perfekt natur. Noget af det flotteste vi haft i hænderne. Hårde kompakte buds fra det mellemstore til det kæmpe. Dufter frugtigt og friskt af blide blomster, søde frugter, sund og fersk jord med honning og citron. Med en snert af mild peber.

Dyrket i år i italiensk drivhus. Mesterligt tørret og kureret. Perfekt trimmet. Man skal kigge langt efter overflødige blade. Virkelig en plante der demonstrerer, at soldyrket cannabis sagtens kan se lige så højspændt ud som sådan en indendørs gødningsbombe, der er opflasket med sekundpræcis kunstlys og aldrig har haft rødderne i kontakt med planeten.
Kommer hun en tur i grinderen ser det dejligt klistret og oliefuldt ud.

For mig er det en plante der gir mig lyst til at tabe mig selv ind i en dyb meditation af dub musik, der omslutter mig med varme, forbinder mig til jorden og lukker Babylon ude af mit mentale rum. Deraf navnet.
Jeg stopper her, og satser på at ordet af sig selv vil sprede sig omkring den her killa, som vi selvfølgelig endda sælger til den sædvanlige lavpris, vi kører med her i butikken.

Se analyse af Dub Græs her