Fersken Skunk

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 14.19 - CBG: 0.36 - THC: 0.16

(Finola)
Outdoor. Italy.
CBD: 14.19 – CBG: 0.36 – THC: 0.16

 

Læs mere…

Varenummer (SKU): TOPSKUD-9 Kategori:
5.00

Beskrivelse

 

Batch info

Fersken: Batch #4 (lavet i 2023) – Solgt fra d. 2 feb 2023
Helt frisk og ekstra duft af krydret frugt

Se analyse af Fersken #4 her

Fersken: Batch #3 (lavet i 2022) – Solgt fra d. 21 nov 2022 [Dette batch er udsolgt]
Ny Høst! Fordi FERSKEN har været så mega savnet, har vi valgt at sætte denne nye høst til salg omgående uden at vente på vores egen analyse. Vi sender den til test med det samme og korrigerer procenterne når vi har info. Men det er samme genetik og samme dyrker som før, og det dufter lissådan. Så vi satser på den er god og tænker at I helst bare vil have den med det samme, i stedet for at vente på nogle tal. Ik?

Fersken: Batch #2 (lavet i 2022) – Solgt fra d. 11 maj 2022 [Dette batch er udsolgt]
Se analyse af Fersken #2 her
Generelt større buds. Ellers lissom første batch

Fersken: Batch #1 (lavet i 2021) – Solgt fra d. 1 feb 2022 [Dette batch er udsolgt]
Se analyse af Fersken #1 her

Beskrivelse

Højrystet plante den her. Den dufter VIRKELIG kraftigt! Skunket, frugtig og frisk, deraf navnet.
Med hårde flotte buds som ligner noget fra et laboratorium. Men det er simpelthen Moder Natur der har været i køkkenet igen og buste et mesterværk i tæt samarbejde med nogle mennesker nede på jorden i Italien.

Med denne plante har jeg valgt at skifte princip lidt i min lille butik. Nej, bare rolig, vi begynder ikke at sælge indendørs dyrket hamp der har belastet CO2 regnskabet! Men vi begynder at se anderledes på det stof der hedder THCA.
Inde i planten er der jo de her mange cannabinoider. Fx CBD, CBG og THC som vi markerer vores produkter med. Men der er også fx THCA. Og vi har tidligere været så ultra forsigtige i forhold til lovgivningen, at vi har lagt THCA sammen med THC, og den total har så været det vi oplyste som THC indholdet.
Men THCA er altså ikke det samme som THC. Fx er der den forskel at THCA ikke er psykoaktivt. Og det er jo pga. psykoaktiviteten at THC er forbudt i DK og derfor kun må findes i 0,2% i lovlig hamp. Og THCA er slet ikke nævnt i loven.
Og når vi nu ikke engang sælger planterne til indtagelse, men som et duftprodukt, mener jeg at vi er i vores gode ret til at se bort fra det uregulerede stof THCA i vores THC-regnskab.
Sagen er nemlig, at cannabinoiderne hænger sammen. Så hvis vi tillader os at have mere THCA i en plante end tidligere, kan der også være markant mere af alle de andre cannabinoider. Og dermed er det simpelthen smukkere planter med kraftigere duft og rigere nuancering af dufte.
Alt i alt bedre kvalitet til dig. Og så skulle man tro vi satte prisen lidt op pga. det overlegne produkt. Men det er jo bare ikke sådan vi ruller hos Raske Planter.

Alting stiger for tiden. Pga. Ruslands krig eller covid eller hvad det nu er. Vi går i den modsatte retning her fra det lille skab i Nordvest. Så til en absolut nænsomme pris, får du den her vanvittige plante, som har en snært af både kage, kirsebær, citrusfrugt og selvfølgelig fersken. Kendere sammenligninger den ligefrem med vores MOONROCK, og det siger jo en del i sig selv.
Velkommen til Raske Planter 2.0 🙂