Folkehamp 2.1

Grampris: 25 - 40 kr
CBD: 0.19 - CBG: 7.79 - THC: 0.03

(Santhica)
Outdoor. Sweden.
CBD: 0.19 – CBG: 7.79 – THC: 0.03

Læs mere…

Varenummer (SKU): TOPSKUD-18 Kategori:
5.00

Beskrivelse

Beskrivelse

I Skandinavien har vi tradition for hjemmedyrket pot. Den slags ser ud og dufter på en bestemt måde som er lidt anderledes end cannabis dyrket i varmere klimaer. Denne herlige duft og det naturlige udseende er præcis hvad Folkehamp er. Gammeldags pot som de oprindelige hippier lavede. Som du finder i krukken bagved din mormors hæklesager, hvor hun tror du aldrig kigger. Og som man stadig laver i haverne rundt omkring.
Den først Folkehamp var en af de mest populære varer i Raske Planters begyndelse. Nu er det tid til efterfølgeren.
Denne gang er det en CBG dominant kultivar, som har vokset på Skånes Jamaica, nemlig øen Hven, som ligger lige mellem Danmark og Sverige. Her er hun blevet nusset om af et lille hold af gode venner og familie som står os nært her hos Raske Planter. Og hun har haft en ganske excellent sommer at vokse i. Og jeg kan personligt stå inde for at disse planter har hørt godt med reggaemusik og fået kærlig snak og nænsom behandling hele vejen.
Folkehamp 2.1 er lysegrøn og lidt støvet i sit udseende. Ikke nogen signalfarver – tilbageholdent skandinavisk sindelag, du ved. Og vi har valgt at bevare topskuddene i deres smukke lange form. Det betyder selvfølgelig at man får lidt gren med som kunde. Skuddene er også trimmet lidt sjusket. Eller vi vil sige at de er trimmet således at der stadig sidder nogle af de små bærblade og beskytter trikomerne og terpenerne. Dem vil de fleste af jer nok vælge selv at fjerne.
Derfor har vi også lagt prisniveauet lavt på denne smukke blomst, så den trods sin skønhed faktisk er vores billigste topskud i øjeblikket 🙂
Duften er frisk, sød og mintet. Og skuddene er nemme at nuldre ud om man har grinder eller ej. Når hun nuldres frigøres flere let syrlige aromatiske nuancer. I øvrigt har hun et ekstremt lavet THC indhold! Her har vi valgt at medregne THCA som THC bare for at der ikke skulle stå 0,00%.

Der kan forekomme nogle små tidselfrø på enkelte af planterne. Vi gør hvad vi kan for at fjerne den slags når vi pakker det til jer. Men det kan smutte.

Husk at hvis du oplever mangler, fejl eller ubehageligheder ved dette, eller andre af vores produkter, så skriv til os på kontor@raskeplanter.com. Så kompenserer vi dig med nye produkter eller pengene tilbage. Vi er meget interesserede i jeres feedback, positiv som negativ!

Se analyse på Folkehamp 2.1 her