Grapefrugt

(3 kundeanmeldelser)

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 18.05 - CBG: 0.39 - THC: 0.05

(Carmagnola Selezionata)
Greenhouse. Italy

Beskrivelse

Grapefrugten udsender en sødmefuld, men frisk duft der virkelig vækker et rum. En brise af fuglekvidrende formiddag med frisk frugt på tallerkenen, damp fra bægeret og solens stråler der varmer en sovende kat. Og ikke nogen diskret snert, men virkelig en aroma som tager plads i rummet og opkvikker omgivelserne. En sikker potpourri til at hæve øjenbrynene og fremkalde et spontant "halløjsa" hos dine gæster.

Hun kommer i tætte, men bløde topskud i størrelsesorden fra popcorn til små dadler. Med lysegrønne toner imellem orange fimrehår og så et generøst drys fint sukker på toppen.

Der har været rigtig god stemning i de italienske drivhuse, da hun voksede op i San Remo, ingen tvivl om det. Og vi er stoked over at kunne sende dette naturlige mesterværk ud til dig, for at fryde dit hjerte, kilde din næse og smelte dit ansigt.

Læs mere...

 

Varenummer (SKU): TOPSKUD-4 Kategori: Tag:

Batch info

Grapefrugt: Batch #2 (lavet i 2022) - Solgt fra d. 22 dec 2022
Dette er den nye høst af vores elskede klassiker GRAPEFRUGT. Nye billeder kommer op snarest muligt.
For at minimere spild bruger vi de gamle labels og retter analysetallene med kuglepen. Der kan ske fejl hvor en pakker glemmer at rette labelet. Det beklager vi hvis det sket. Uanset hvad der står på labelet, er det analysetallene du ser på siden her, som passer til planten i din pose, hvis den er købt i 2023.

Se analyse på Grapefrugt (#2) her

Se analyse på Grapefrugt (#1) her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram, 50 gram

3 anmeldelser af Grapefrugt

 1. Nicklas Ø (verificeret ejer)

  Får den behagelige sødme når jeg dufter til den, det er virkelig lækkert 👍🏽

  Spot on 💪🏽

 2. Esben (verificeret ejer)

  Et fantastisk produkt - især til prisen!! Flot og velduftende, en sand hyggespreder!!

 3. Adrian

  En sød duft sommer citron plus et smuk paradis! Så har du grapefrugt. En virkelig flot topskud som vækker glæde over livet. Jeg elsker dens sødme. Wow!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram