Grapefrugt

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 15.04 - CBG: 0.24 - THC: 0.08

(Carmagnola Selezionata)
Greenhouse. Italy
CBD: 15.04 – CBG: 0.24 – THC: 0.08

Læs mere…

Varenummer (SKU): TOPSKUD-4 Kategori:
5.00

Beskrivelse

Batch info

Grapefrugt: Batch #2 (lavet i 2022) – Solgt fra d. 22 dec 2022
Dette er den nye høst af vores elskede klassiker GRAPEFRUGT. Nye billeder kommer op snarest muligt.
For at minimere spild bruger vi de gamle labels og retter analysetallene med kuglepen. Der kan ske fejl hvor en pakker glemmer at rette labelet. Det beklager vi hvis det sket. Uanset hvad der står på labelet, er det analysetallene du ser på siden her, som passer til planten i din pose, hvis den er købt i 2023.

Se analyse på Grapefrugt (#2) her

Beskrivelse

Grapefrugten udsender en sødmefuld, men frisk duft der virkelig vækker et rum. En brise af fuglekvidrende formiddag med frisk frugt på tallerkenen, damp fra bægeret og solens stråler der varmer en sovende kat. Og ikke nogen diskret snert, men virkelig en aroma som tager plads i rummet og opkvikker omgivelserne. En sikker potpourri til at hæve øjenbrynene og fremkalde et spontant “halløjsa” hos dine gæster.

Hun kommer i tætte, men bløde topskud i størrelsesorden fra popcorn til små dadler. Med lysegrønne toner imellem orange fimrehår og så et generøst drys fint sukker på toppen.

Der har været rigtig god stemning i de italienske drivhuse, da hun voksede op i San Remo, ingen tvivl om det. Og vi er stoked over at kunne sende dette naturlige mesterværk ud til dig, for at fryde dit hjerte, kilde din næse og smelte dit ansigt.

Se analyse på Grapefrugt (#1) her