Hakket Hamp

(3 kundeanmeldelser)

Grampris: 2.5 - 4 kr
CBD: 1.81 - CBG: 0 - THC: 0.07

(Futura 75)
Outdoor. Lithuania.

En seriøs pose hamp til absolut decent pris. Dyrket udendørs i Litauen med økologi-certifikat. Det er grønt, hakket, blødt, renset for de værste frø og kviste og selvfølgelig testet for pesticider, tungmetaller og skimmelsporer.
Sorten hedder Futura 75 og er dyrket af erfarne Litauiske bønder. Granulatstørrelsen er omkring 2mm. Hakket og klar!

En del dyrkere har problemer med tørringen af biomasse som denne. Men ikke vores venner i det baltiske! Det her dufter præcis som hamp skal. Altså ikke sådan som vores normale planter dufter med deres fine nuancer osv. Det her er mere klassisk industrihamp hakkelse. Ikke noget der imponerer pothovederne. Men indenfor den genre, et ganske fint produkt!

Til dig der kan lide at have et regulært bjerg af hamp bramfrit tårnende op fra et fad på skænken ved toiletdøren, er det her muligvis det rigtige valg.

Bemærk: der følger ikke fugtighedsregulatorer (Integra Boost) med Hakket Hamp.

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-13 Kategori: Tag:

 

Se analyse på Hakket Hamp her

Yderligere information

Vægt

100 gram, 200 gram, 500 gram

3 anmeldelser af Hakket Hamp

  1. Joakim (verificeret ejer)

    Helt perfekt til prisen, og nemt at arbejde med.

  2. Jakob (verificeret ejer)

    Genialt produkt og til en perfekt pris. Hakket hamp med ganske få frø, som kun ses som bonus (ratiowise), ingen grene og i en bæredygtige og komposterbart pose. Det hakkede hamp, forsendelsen og det skønne tag på min pakke lever fuldstændigt op til produktteksten og ikke mindst mine forventninger. Så mange mange tak! Jeg håber meget, det bliver en fast inventar i denne fantastiske webshop. Big up herfra - og fedt med instagram-stories og playlist med dagens tunes. Keep it real! <3

  3. C.

    Perfekt som filler, har givet mig livet tilbage.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram