Integra Boost

5 stk: 40 kr
Fugtregulator og terpenebeskytter

5 stk. af 2g – 62% RH – Integra Boost humidifiers.
Pas på planterne! Hamp kan godt blive lige rigeligt tørt.
Læs mere…

Varenummer (SKU): ANDET-4 Kategori:
5.00

Beskrivelse

Beskrivelse

Fugtregulator og terpenebeskytter:
Vi vedlægger Integra Boost i alle ordre på mere end 10 gram. Men kun til topskud, for klumper og moonrock har ikke gavn af det. Hvis du bestiller 5g klump og 5g topskud, får du selvfølgelig også Integra Boost ned til blomsterne.

Vi har tidligere haft Boveda, men er nu skiftet til Integra Boost som er en smule mere miljøvenlige. Det gør alt det samme men hedder noget andet. Passer på terpenerne og holder hampblomsterne på det mest optimale niveau af tørhed.

Vores pakker er på 2g, som egentlig passer til 7g hamp. Grunden til at det er den størrelse vi bruger, er at den næste størrelse der findes passer til 14g. Og når vi sælger i intervaller af 10g er 7g det som er nærmest af de to muligheder. Og ofte kommer der jo mindre og mindre hamp i ens krukke hen ad vejen alligevel.

Opfordring

Med de her fugtregulerende pakker holder planterne sig bedre og bevarer mest muligt duft, saft og kraft. Vi opfordrer til at du ikke opbevarer hamp i forsendelsesposerne, men putter dem over i lukkede glas med de her fugtregulatorer i.