Jazzblomst

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 15.04 - CBG: 0.42 - THC: 0.08

(Kompolti)
Outdoor. Italy.
CBD: 15.04 – CBG: 0.42 – THC: 0.08

 

Læs mere…

Varenummer (SKU): TOPSKUD-24 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

Den her er sød og blød. Bløde buds med en sød duft. Og en snert af ost. På en franner med lidt marmelade også som er sådan lidt krydret.

Blomsterne er i den lidt større mellemklasse. Flotte, veltrimmede og lysegrønne. En potent indica-agtig spreder af balance, hygge og ro.

Dyrket udendørs af top kompetente tjumseeksperter i det nordlige Italien. Sol, vind, regnvejr, kærlighed og lidt veltrænet håndelag er hvad der er kulmineret her.

Vi er meget stolte over at kunne præsentere endnu en high-end kvalitetsplante som er dyrket under åben himmel. Og som gør det svært for nogle af os at se hvorfor markedet egentlig domineres af fabriksdyrkede indendørsplanter. For det er virkelig smukt, det der i dag skabes uden brug af kunstlys.

I flere amerikanske stater er cannabisproduktion i dag en større udleder af CO2 end kødproduktion. Men ud over at soldyrkede planter som regel har et meget lille klimaaftryk, og endda kan være CO2 absorberende, hæfter vi os også ved at planterne bare har en mere rig palette af godter til os. Nej, de lever ikke op til de vildeste æstetiske idealer i den kommercielle cannabisindustri. Og det synes vi faktisk blot er en af fordelene 🙂
Hvis du savner Dub Græs, så giv hende her en chance.

Se analyse af Jazzblomst her