Jazzblomst

(2 kundeanmeldelser)

Grampris: 25 - 50 kr
CBD: 15.04 - CBG: 0.42 - THC: 0.08


(Kompolti)
Outdoor. Italy.

Den her er sød og blød. Bløde buds med en sød duft. Og en snert af ost. På en franner med lidt marmelade også som er sådan lidt krydret.

Blomsterne er i den lidt større mellemklasse. Flotte, veltrimmede og lysegrønne. En potent indica-agtig spreder af balance, hygge og ro.

Dyrket udendørs af top kompetente tjumseeksperter i det nordlige Italien. Sol, vind, regnvejr, kærlighed og lidt veltrænet håndelag er hvad der er kulmineret her.

Vi er meget stolte over at kunne præsentere endnu en high-end kvalitetsplante som er dyrket under åben himmel. Og som gør det svært for nogle af os at se hvorfor markedet egentlig domineres af fabriksdyrkede indendørsplanter. For det er virkelig smukt, det der i dag skabes uden brug af kunstlys.

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-24 Kategori:

Beskrivelse

I flere amerikanske stater er cannabisproduktion i dag en større udleder af CO2 end kødproduktion. Men ud over at soldyrkede planter som regel har et meget lille klimaaftryk, og endda kan være CO2 absorberende, hæfter vi os også ved at planterne bare har en mere rig palette af godter til os. Nej, de lever ikke op til de vildeste æstetiske idealer i den kommercielle cannabisindustri. Og det synes vi faktisk blot er en af fordelene 🙂
Hvis du savner Dub Græs, så giv hende her en chance.

Se analyse af Jazzblomst her

Yderligere information

Vægt

3 gram, 5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram, 50 gram, 100 gram

2 anmeldelser af Jazzblomst

  1. Lasse (verificeret ejer)

    Super lækker lille blomst! Giver et lidt afslapning på kolde aftener, dufter fantastisk, og fylder rummet med gode jazzvibes ✌🏻et sand top grade vidunder!

  2. Adrian

    Wow, super godt med indica! Den her blomst sparke mig tilbage til sofaen, ingen stress, bare lyt til den smukke musik af jazz. Det er ihvertfald vejen til fuld afslapning. Zzzz.
    Favorit er jazzblomst og jeg skal sikkert købe mere af det! Virkelig vigtigt at der bliver mere nævnt om det er indica, sativa eller hybrid? Det mangel der bliver nævnt af de andre produkter. Det betyder MEGET for mig. Smil 😀

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram