Mors Krammer

(2 kundeanmeldelser)

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 9.48 - CBG: 0.26 - THCA: 0.34 - THC: 0.08

(Eletta Campana)
Greenhouse. Italy.

Decent trim. Frisk og sød duft. Buds i den større ende mest. Lidt hårde kompakte buds.
Meget smooth og nærmest lidt minty. En smule diesel også, og en snert sød lakrids. Men mest friskhed og sødme i særklasse - hvis After Eight var en plante! Den mest sødmefyldte vi har for tiden.

Hun giver mig en tryg følelse. Komfort. Afslappelse i skuldrene og en behagelig lethed i benene. Minder mig om, når man får en krammer af nogen der holder af én og passer på én. For nogle kan det være ens mor. Sådan har det ikke været for alle. Men alle fortjener sådan en følelse i livet!

Lad mig være ærlig, det er ikke NØJAGTIG samme følelse jeg får af at dufte til denne fine plante, trods alt. Men oplevelserne er beslægtede i hvert fald!
Klart en af de bedste planter vi har i øjeblikket.

Der er desværre en trykfejl på labelsne til Mors Krammer. Der er byttet om på CBD og CBG. Tallene passer her på siden. Men på dit label vil det ligne at der er 9,48% CBG i. Men det ér altså 9,48% CBD. Beklager fejlen

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-30 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Se analyse af Mors Krammer her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram, 50 gram

2 anmeldelser af Mors Krammer

  1. Anders

    MMMMM... Jeg dufter after eight og kage på den her ! 😀

  2. Adrian

    Mors krammer, er et dejlig sød knus og kram! Den er perfekte måde til at starte dagen før man skal i skole/arbejde. 🙂 Dejligt med et lidt mindre indholdsmæssigt af CBD. Som jeg nyder bedst i begyndelse af dagen. Især, hvis man ikke skal noget.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram