O.G Bangding

250 kr.900 kr.

(Kompolti)
Outdoor. Italy.
CBD: 15.04 - CBG: 0.38 - THC: 0.15

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-19 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Ja tak! Efter en tid med lidt småt udvalg begynder vi at komme tilbage nu. Og vi starter med én fra øverste hylde af kval! Og jeg tror jeg vil fatte mig i korthed denne gang, og lade planten tale for sig selv til hele dit sanseapparat.

Sødmefulde frugtige tone dominerer her. Når man åbner op frigøres lidt af den velkendte skunkede diesel stemning. Mellemstore til store buds. Ikke vanvittigt stærke farver, men tætte og dækkede med trikomer. Lad dig ikke snyde. Det her er excellent selskab med indica karakteristik, som skaber fordybelse og synker et dybt anker ned i en grundvold af ro.

Fuldstændig hamrende udendørs opvækste, har hun haft. Dyrket af super kompetente ildsjæle som har dedikeret deres liv til at fremavle holistisk kvalitet som er godt for dig såvel som vores totale økosystem.
Bemærk: den her har vi kun i begrænset mængde. Når hun er væk er hun helt væk. Så hvis du ikke når med, er du på en måde også helt væk. Men det kan jo også have sin charme.

Se analyse af O.G Bangding her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “O.G Bangding”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram