Orange Trance

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 4.78 - CBG: 0.09 - THC: 0.15

(Carmagnola)
Outdoor. Italy.

Yo har du regnbukser, røjsere, hættetrøje, det billige telt og det store batteri til telefonen? Og har andre fået styr på lejerens musikanlæg? Burde du så ikke være den der tog urten med? Jo det tror jeg, du ville blive glad for at have gjort!

Og jeg har fundet den helt rigtige plante til dig og din hemmelige inderlomme, når du flasher armbåndet ved hegnet i år.

Den er god og flot og den dufter godt, som den første dag på festivalen. Men den er også funky og intens, som man blir nogle dage inde i forløbet.

OBS! Den er sgu lidt tør. Derfor kører vi med 10% ekstra vægt i poserne på den her.

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-10 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Og så har jeg valgt at lave den som man gerne vil have at ting er, når man skal have det hele med, nemlig billig!
Jeg har jo det nye niveau vi kender fra Passion og Fersken, hvor man kan få dem helt ned på 30 kr. Den her tager vi helt ned på 25 kr!! Men kun hvis du køber ind til din lejer! Startprisen er som de andre.
Og stol på mig, når jeg siger: det er ikke fordi der er noget galt med kvaliteten her! Det er kun fordi vi kan! Fordi vi synes det er god stil. Fordi det er sommer og alle skal kunne være med.

Kort om planten: flotte mellemstore blomster. Klart orange skær. Frisk og rolig. Aromatisk kommer vi til at tænke på Solero isen. Og på et rivejern der skærer i en strintende økologisk appelsinskræl med lidt lime, mynte og noget karamelagtigt sirup ud over det hele. Slurp.

Køb ind homie! Og rigtig god festival 🙂

Se analyse af Orange Trance her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orange Trance”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram