Passion

(1 kundeanmeldelse)

250 kr.900 kr.

(Tiborszallasi)
Outdoor. Italy.
CBD: 4.34 - CBG: 0.08 - THC: 0.13

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-16 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Er det en ny GRAPEFRUGT den her?
Den har klart adskillige af de samme kvaliteter. Dejlig fast konsistens og en frisk citrusagtig og mintet aroma. Måske noget rundere i paletten. I hvert fald det stærkeste bud indtil videre på en arvtager fra den sagnomspundne GRAPEFRUGT, som stadig efterspørges som ny årgang (hvilket vi selvfølgelig går og håber på vil ske).

Smukke veltrimmede buds. Men der er stor difference indenfor størrelsen af skuddene. De fleste er popcorn størrelsen, men en god tredjedel er de der store buds som du kender fra 90ernes High Times Magazine plakater, hvor der stod nogle babes med dem og en helt ren bong og noget højt hår foran en bil eller et surfboard.

En ultradelikat smasher, som vi endda vælger at bruge som anledning til at sænke vores prisniveau lidt!
Som vi kommer dybere ind i rejsen med hamp, får vi en bedre position, hvilket gør nogle ting billigere for os. Så det synes vi da i den grad skal kommer jer kunder til gode. Derfor er den her vores første højkvalitetstopskud, som du kan få helt ned på 30 kr. pr. gram (ved bestilling af 30g).

Det kan du så have i baghovedet og sammenligne med, næste gang du besøger en af de andre butikker 🙂 Ja måske er der ligefrem nogen der har deres påståede billighed helt inde i butikkens navn, som du kan sammenligne lidt med. Og de kan bare komme an på kvaliteten!
Vores planter er i øvrigt også soldyrkede, så de ikke belaster CO2 regnskabet. Så her er det altså ikke den gamle logik med at naturen må betale, så du kan spare. Næ nej. Bare god stil, pissegod hamp og en rigtig god dag til dig!

Se analyse af Passion her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram

1 anmeldelse af Passion

  1. Mikkel

    Høj kvalitets varer op i den her! Virkelig flotte farver og god duft. Den er passet godt på kan man mærke 😁

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram