Raske planter Patches

45 kr.60 kr.

🌱 Red dit yndlingstøj med vores bæredygtige logo patches!

Er dine yndlingsjeans eller den gamle jakke begyndt at vise tegn på slid? Fortvivl ikke! Med vores unikke logo patches får du ikke kun muligheden for at redde dit elskede tøj, men også bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi hos Raske planter har skabt disse patches med en vision om at bekæmpe affald og fremme genbrug gennem en smart og stilfuld løsning.

Hver eneste patch er omhyggeligt fremstillet lige her i Danmark, nærmere bestemt i Holbæk, af vores homie pr0v0k8. Ved at producere lokalt sparer vi ikke kun på CO2-udslippet fra langdistancefragt, men sikrer også optimale arbejdsvilkår og støtter vores lokale samfund.

De er designet til at blive syet fast på tøj, men med en praktisk lim bagside, der aktiveres med varme, gør det processen endnu lettere og mere bekvem for dig. Så du kan nemt placere dem på dit tøj, inden du syr dem fast og giver dit yndlingsstykke nyt liv. Lim løsning kan sagtens bruges alene, men vi anbefaler at man giver patchet et sting rundt i kanten på items der bliver vasket ofte.

Gør en forskel for miljøet, støt lokalt håndværk og giv dit tøj et personligt præg med vores bæredygtige logo patches fra Raske Planter. Red ikke kun dit tøj, men også vores planet, Et patch ad gangen! 🌍💚

 

Varenummer (SKU): patch- Kategori:

Yderligere information

Størrelse

Stor, Lille

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Raske planter Patches”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram