Sur Diesel Damp

(1 kundeanmeldelse)

250 kr.800 kr.

Dette produkt kan ikke købes sammen med "Køb om natten". Hvis du ønsker at købe dette produkt, bedes du fjerne de andre produkter fra indkøbskurven.

(Eletta Campana)
Outdoor. Italy.
CBD 6.25 - CBG 0.12 - THC 0.10

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-6 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Sur Diesel Damp er en kompromisløs personlighed, som ikke tillægger det ydre stor betydning. Hun går ikke ind for en verden hvor al hamp skal være fine ensartede pussenusse-topskud. Hun ser hellere, at alle har råd til kvali hamp, og at der er plads til forskellighed og alternative idéer om æstetik og den slags. Så selvfølgelig kræver hun ikke selv en masse penge for at dukke op. Til gengæld forventer hun, at du accepterer hende som hun er - med uortodoks trim, lidt frø her og der og en vis procentdel smulder.

En slags punkpourri! Og ligesom med mange af de bedste punkere, er der kæmpe skatte gemt til den der ikke lader et kaotisk ydre snyde én for den noble person bagved. For indeni er Sur D en optimist, sand kammerat og faktisk den stærkeste i hele butikken (CBD-mæssigt ikke mindst). Og hun formår virkelig at skabe tryghed omkring sig. Et safer space i dit eget rum.

Hun er blevet skrap og vindbidt af den udendørs opvækst i en rapkæftet del af Italien. Tæt og fast bygget men stadig med en blødhed i de mellemstore ujævne blomster og solens glimt i øjet. Holder sig til lysegrønne nuancer og er aldeles fregnet med trikomer i Pipi Langstrømes hårfarve.

En plante til dit fjæs med værdier og cannabinoidprofil på rette sted. Hun har besat et aromatisk område mellem mint chokolade, sød sennep og en pebermakrel med lidt dild på toppen. Med intens karakter, en finger til systemet og sin egen skønhed i nittevest med lapper og snavs fra bænken. Yeah mand!

Tl,dr: Bemærk venligst at disse blomster kommer med noget smulder. Heraf prisen 🙂

Se analyse på Sur Diesel Damp her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 20 gram

1 anmeldelse af Sur Diesel Damp

  1. Michael

    Dejlig skarp duft i huset når den bliver frigivet. Den gør hvad den skal, og den er flot "der hvor den er flot" 🙂
    Dejlig hamp til prisen!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram