Tryk På Ting

70 kr.

Raske Planter t-shirts!

Har verden virkelig brug for det? Har du ikke t-shirts nok? Har du måske ikke snarere for mange t-shirts?

Raske Planter t-shirts er blevet efterspurgt fra før butikken åbnede, så det skal vi sgu have. Men tekstilindustrien er noget af det mest klimabelastende vi mennesker har skabt siden flytransport og oksekød. Det er selvfølgelig muligt at gøre hæderligt også, men selve det at lave nyt tøj, er i sig selv ikke så miljøvenligt. Og nu er der jo sygt meget tøj i forvejen.

Derfor bliver dette første officielle Raske Planter merchandise 100% genbrug.

Det du sender os og din bestilling/betaling skal være hos os senest d. 7. august. Og tingene sendes tilbage til dig senest d. 14. august.
Efter 7. august bliver trykrammen genbrugt igen til noget andet, så herefter vil det ikke være muligt at få lavet de her tryk mere.


1) Du finder noget kluns du vil have Raske Planter logo trykt på. Fx en t-shirt, en mulepose, en hoodie eller en træningstrøje. Der skal være en flade på minimum 27 cm hvor der kan trykkes.

2) Du tænker over hvilken farve tryk der ville passe fedest. Du kan vælge imellem sort, hvidt, gråt, rødt, gult og grønt tryk. Der er et billede her du kan bruge til at idéudvikle med. Klik på de farvede punkter, og se den magiske t-shirt gøre sin ting.
Bemærk dog at de farver vi har brugt er tilfældige. Det er ikke sikkert at den rød vi har brugt til billedet, er den samme rød som trykkeren bruger.

3) Du bestiller et tryk i den farve du ønsker og vælger om det skal være foran eller bagpå eller på vrangen (indersiden). Husk at tjekke om syningerne på din valgte genstand er sådan, at den er fed nok at gå med på vrangen. Og husk at det skal være nogenlunde normalt stof. Ikke et eller andet med en masse tråde.
Fortæl os også hvilken slags trøje eller genstand det drejer sig om. Så kan vi finde rundt i det, og ved hvad du mener, hvis du sender flere ting.

4) Du sender den eller de tekstilgenstande du vil have tryk på til

Raske Planters Stofafdeling
c/o Lauridsen Skilte
Rentemestervej 62
2400 København NV


5) Så trykker vores dygtige homegirl på din(e) ting. Og har du betalt for returforsendelse sender hun det tilbage til dig. Ellers vil det blive lagt til afhentning et sted i København, som du vil få besked om, når din bestilling er klar.
Hun får 50 kr. pr. tryk (resten af prisen er moms og så lille smule til Raske Planter for bøvlet).

På den måde kan du få lavpris merchandise, som ikke fylder ekstra i skabet, hvis du bruger noget der var der allerede. Og vi har ikke belastet verden med mere bras. <3


Trykket foregår ved håndkraft med miljøvenlig tekstilfarve på en genbrugt silketrykramme. Varerne stryges før de sendes tilbage, så trykket hærdes. Og det holder aldeles glimrende til vask og rave.
Trykket er ca. 25,5 cm i diameter. Så der skal minimum være den plads på det du sender, for at det kan lade sig gøre. Trykket kan kun laves i den størrelse.

Da det er håndværk er der risiko for lidt uregelmæssigheder som en smule maling et forkert sted eller sådan noget, men vi lover at gøre os meget umage!

Hvis nu du ikke har noget oplagt tøj derhjemme, og endda heller ikke kan finde noget i en gen'er, så er her et par links til steder der sælger plain kvali tøj som vi ved er bæredygtigt. Det er mærket Neutral som er verdensmestre i de rigtige certifikater. Her er to webshops som sælger et lille udvalg af deres ting: beawear.dk/brand/neutral og consjus.com


Varenummer (SKU): MERCH-1 Kategori: Tag:

Yderligere information

Farve på trykket

Sort, Hvid, Rød, Gul, Grå, Grøn

Tryk placering

Ryg, Bryst, Vrang ryg, Vrang bryst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tryk På Ting”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram