Abeklister

(1 kundeanmeldelse)

250 kr.700 kr.

(Kompolti).
Outdoor, Italy
CBD: 4.98 - CBG: 0.15 - THC: 0.13

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-15 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Åh den ro og harmoni mit rum fyldes med ved duften af denne fine plante. Den jazz og koncentrationsevne hun bringer. Den beroligende milde pianoklang hun spiller for mit indre, og som giver mig tålmodighed med alt fra momsregnskab til den akavede smalltalk i begyndelsen af en social begivenhed. Tak Abeklister, du er en sand homie.

Der dufter af blødt bagværk, når man åbner posen til de smukke lyse topskud af denne naturligt søde plante. Tættere på finder vi en aromatisk palet der rummer tørrede citrusblade, laurbærtræ og enebær og får tankerne vidt omkring fra appelsin og lime til sød fransk sennep og hjemmelavet hotdog dressing.

Frisk og opkvikkende, men mere som en kop te end en eller anden energidrik. Sød, men ikke sukret. Jeg føler, at planten her har en personlighed der er lige så umiddelbar som den er sofistikeret. Typen der både er sjov og snaksaglig, men som også kender alle de fede film, har læst bøgerne bag og kan skole dig til efterårets bedste loner-folk LP som ikke engang er så dyr endnu.
Udendørs dyrket og dagligt spulet med guddommelig gnist og disciplinering i form af sol, regn, blæst og formentlig et lejlighedsvist duftsvirp af en meget stærk kop kaffe. Hun har små nuttede blomster og en kærlighed så sand at den samler vores polariserede verden for en stund. Som det stærkeste lim på markedet.

Se analyse af Abeklister her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 20 gram, 100 gram

1 anmeldelse af Abeklister

 1. Ron B (verificeret ejer)

  Jeg vil lige give en lille tilbage melding på "Abeklister" samt min oplevelse med levering af de lækre sager.

  2 dage efter jeg havde bestilt modtog jeg besked om at kunne samle pakken op hos pakkepusheren. Jeg tøvede ikke længe of bevægede mig ud i det dejlige vejr og fik den hentet.

  Jeg kom hjem. Indpakningen var god, pakken duftede ikke, men da jeg åbnede den bag "Abeklister" lå i ramte aromaen mig med det samme.

  Jeg var nød til at snuse helt ind og føle, og det gjorde jeg med det samme.

  Så nu sidder jeg her i et dejligt hyggehumør og nyder duften og virkningen som giver mig en total ro mens jeg lytter til noget gammelt West Coast.. 5 stjerner herfra

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram