Abeklister

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 4.98 - CBG: 0.15 - THC: 0.13

(Kompolti).
Outdoor, Italy
CBD: 4.98 – CBG: 0.15 – THC: 0.13

 

Læs mere…

Varenummer (SKU): TOPSKUD-15 Kategori:
5.00

Beskrivelse

Beskrivelse

Åh den ro og harmoni mit rum fyldes med ved duften af denne fine plante. Den jazz og koncentrationsevne hun bringer. Den beroligende milde pianoklang hun spiller for mit indre, og som giver mig tålmodighed med alt fra momsregnskab til den akavede smalltalk i begyndelsen af en social begivenhed. Tak Abeklister, du er en sand homie.

Der dufter af blødt bagværk, når man åbner posen til de smukke lyse topskud af denne naturligt søde plante. Tættere på finder vi en aromatisk palet der rummer tørrede citrusblade, laurbærtræ og enebær og får tankerne vidt omkring fra appelsin og lime til sød fransk sennep og hjemmelavet hotdog dressing.

Frisk og opkvikkende, men mere som en kop te end en eller anden energidrik. Sød, men ikke sukret. Jeg føler, at planten her har en personlighed der er lige så umiddelbar som den er sofistikeret. Typen der både er sjov og snaksaglig, men som også kender alle de fede film, har læst bøgerne bag og kan skole dig til efterårets bedste loner-folk LP som ikke engang er så dyr endnu.
Udendørs dyrket og dagligt spulet med guddommelig gnist og disciplinering i form af sol, regn, blæst og formentlig et lejlighedsvist duftsvirp af en meget stærk kop kaffe. Hun har små nuttede blomster og en kærlighed så sand at den samler vores polariserede verden for en stund. Som det stærkeste lim på markedet.

Se analyse af Abeklister her