Karamel Hash

(2 kundeanmeldelser)

225 kr.1.200 kr.

KARAMEL HASH
Outdoor. Italy.
CBD: 27.57 - CBG: 0.56 - THC: 0.19

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): KLUMPER-6 Kategori: Tag:

 

Batch info

Karamel Hash: Batch #1 (lavet i 2022) - Solgt fra d. 14 feb 2023

Beskrivelse

En meget speciel hash. Anderledes udseende og konsistens end alle andre hasher vi har og har haft. Mere klistret og sødere i duften. Det er meget fast og sammenhængende. Hårdt i kulden, elastisk i varmen. Og så bliver det helt lyst når man arbejder med det.

Terpenemæssigt på højde med, eller nogen mener endda højere end (!), Moonrock. Det dufter som noget man ville blive ved med at ævle om, at man en gang havde prøvet på en rejse i Fjernøsten i 90erne. Og vækker minder fra en tid, hvor vi i Danmark havde adgang til temmelig høj kvalitets hash fra lande som Nepal, Afghanistan og Marokko.

Klar, dyb og meget nuanceret sødme. En duft der forbedrer mange andre dufte, hvis man lader den møde noget andet, man kan lide.

Som du måske har bemærket, hvis du tjekker markedet lidt ud, så satser vi på at holde en rigtig høj kvalitet generelt. Men jeg føler virkelig, vi har fået nallerne fedtet ind i noget her, som det er ganske svært at overdrive omkring. Det er virkelig bare bomben.

Giv karamellen en chance.

Se analyse af Karamel Hash her

Yderligere information

Vægt

3 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram

2 anmeldelser af Karamel Hash

  1. Peder

    Simpelthen noget af det bedste hash jeg har rørt og duftet til!

  2. Michael Wotan Høyberg (verificeret ejer)

    Det her er suveræn god hash uanset hvad man tror om thc indhold så er den meget effektiv og bliver leveret lige til døren.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram