Rød Torino

(2 kundeanmeldelser)

Grampris: 60 - 70 kr
CBD: 5.92 - CBG: 17.36 - THC: 0.17

Santhica
Outdoor, Italy

Kom an med jeres tørre klumper med mærkelig konsistens og lugt der ikke minder om noget naturligt! Det her er hvordan en klump bør være i 2021. Forfinelse af den ældgamle hashkunst. Ja tak.
Denne professorterning er lavet med en eksklusiv kief udviklet i samarbejde med forskerne på et af Italiens fineste universiteter det prestigefulde University of Turin fra 1404. Sand alkymi udført af kloge kittelklædte specialister med briller på næsen og mundbind længe før det blev allemandseje. De har gået rundt og lavet svær matematik, udvekslet lange fagtermer og prøvet igen og igen, indtil den perfekte substans sneede ud fra Professor Balthazars maskine og verden blev meget bedre ved en pludselig kædereaktion.

Den aromatiske oplevelse giver stikord som popcorn, forfriskende modne jordbær, læskende lavendel, orange sjokolade med et myntet strejf og flere popcorn.
Konsistensen er smidig og nem at nuldre. Samarbejdsvillig. Venligstillet overfor enhver nænsom manipulering af hænder der holder af hamp.

Vi er i en liga langt forbi amatørernes fokusering på analysens procenter her. Hvilken rookie ville bruge alkoholprocenten på en fin vin til noget som helst? Det her handler om en international elite af eksperter, der har holdt vejret og strammet sig an, så de ikke stod i vejen for den almægtige Moder Jords guddommelige frembringelse af terpener, trikomer, flavonoider og ja sandelig cannabinoider, hvoraf CBG er den dominante her, men med et anseeligt CBD indhold også.
Mesterligt håndværk af Generalens Hampa i Skåne og de diplomdekorerede hashkardinaler i Torino, der sammen har skabt en klump der må siges at være i absolut højeste klasse af hvad der findes i Europa. Måske verden.
Dette er huskehash; hash man husker. Så glem gamle skuffelser, sæt dig tilrette i denne nye ergonomiske designerstol til dit sind og nyd at du har adgang til bedre hverdag med RØD TORINO.

Læs mere...

Varenummer (SKU): KLUMPER-4 Kategori:

Batch info

Rød Torino: Batch #2 (lavet i 2022) - Solgt fra d. 22. feb 2022
Lidt hårdere konsistens end første batch. Nu med en tone af jordbær i aromapaletten.

Se analyse af Rød Torino her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 20 gram

2 anmeldelser af Rød Torino

  1. Anja (verificeret ejer)

    Jeg er yderst tilfreds med min Røde Torino. Den har en gelinde og blid aroma der gør mig salig på en kold og mørk vinteraften og den bringer mig blidt ind i Drømmeland - den er også rar at røre ved. Meget lækkert.

  2. Renè H (verificeret ejer)

    Super god aroma og følelse
    produktet taler virkelig for sig selv

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram