Københamp

250 kr.900 kr.

(Futura 75)
Greenhouse. Italy.
CBD: 8.60 - CBG: 0.31 - THC: 0.16

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-17 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Har du nogensinde set København fra en ladcykel med røde øjne bag solbrillerne?
Lad denne plante træde dine pedaler, mens du suger det hele ind på en grøn bænk med sølvtags og en rapkæftet hamp i hånden.

Denne plante er sådan et soldyrket mesterværk, at jeg har opkaldt hende efter en af verdens fedeste byer. Kendt som et sted, hvor man kan få alt i verden i den fineste kvalitet.

For hun summer af liv. Som en sommerdag hvor studenterne lige er sprunget ud, og hyldeblomsterne dufter, og der bruser en symfoni af børnelatter, fuglekvidder, samtaler, busser, råbende tosser, glidende cykelkæder og bas fra biler.

Duften er mild med dyb jordsnert og en sød frisk næsefuld, som når man går forbi en god grønthandler med jordbærrene, citronerne og melonerne fremme. Og lidt diesel helt klart. Det er jo en storby, om end en grøn én af slagsen.

Blomsterne er mest i størrelsesorden med en halv falafelkugle. Men de er ret forskellige både i form, størrelse og farve. Præcis som københavnerne, der repræsenterer både tørklæder og tatoveringer, queers og konservative, falske negle og fodformede sko, designer og genner, sorte hættetrøjer og hvide sneakers og nogle gange det hele samtidig.

Jeg spurgte en af vores faste kunder, hvad han synes den her kunne hedde, og han foreslog "Gode Tider". Det siger meget om, hvilken vibe denne plante tager med til dit kvarter.

Velkommen til KØBENHAMP.

Se analyse af Københamp her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Københamp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram