Københamp

(3 kundeanmeldelser)

Grampris: 25 - 50 kr
CBD: 8.60 - CBG: 0.31 - THC: 0.16

Har du nogensinde set København fra en ladcykel med røde øjne bag solbrillerne?
Lad denne plante træde dine pedaler, mens du suger det hele ind på en grøn bænk med sølvtags og en rapkæftet hamp i hånden.

Denne plante er sådan et soldyrket mesterværk, at jeg har opkaldt hende efter en af verdens fedeste byer. Kendt som et sted, hvor man kan få alt i verden i den fineste kvalitet.

For hun summer af liv. Som en sommerdag hvor studenterne lige er sprunget ud, og hyldeblomsterne dufter, og der bruser en symfoni af børnelatter, fuglekvidder, samtaler, busser, råbende tosser, glidende cykelkæder og bas fra biler.

Duften er mild med dyb jordsnert og en sød frisk næsefuld, som når man går forbi en god grønthandler med jordbærrene, citronerne og melonerne fremme. Og lidt diesel helt klart. Det er jo en storby, om end en grøn én af slagsen.

Blomsterne er mest i størrelsesorden med en halv falafelkugle. Men de er ret forskellige både i form, størrelse og farve. Præcis som københavnerne, der repræsenterer både tørklæder og tatoveringer, queers og konservative, falske negle og fodformede sko, designer og genner, sorte hættetrøjer og hvide sneakers og nogle gange det hele samtidig.

Jeg spurgte en af vores faste kunder, hvad han synes den her kunne hedde, og han foreslog "Gode Tider". Det siger meget om, hvilken vibe denne plante tager med til dit kvarter.

Velkommen til KØBENHAMP.

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-17 Kategori:

Batch info

Københamp Batch #3 (lavet i 2023) - solgt fra d. 01 januar 2024
Samme størrelse buds, men friskere end sidst
Se analyse af Københamp #3 her

Københamp Batch #2 (lavet i 2023) - solgt fra d. 03 oktober 2023 - [Dette batch er udsolgt]
Samme størrelse buds, men friskere end sidst
Se analyse af Københamp #1+#2 her

Yderligere information

Vægt

3 gram, 5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram, 50 gram, 100 gram

3 anmeldelser af Københamp

 1. Anders (verificeret ejer)

  En god solid hamp.

  Den helt rette mængde CBD til min smag.

  Den type hamp, der til min smag, gør sig godt med formiddags kaffen, hvor jeg lige kommer i gear, og tager fat på dagens opgaver.

 2. Martin

  Outstanding produkt!!!

 3. Adrian

  Københavana, en storby fan af hemp!
  Som en turist fra udlandet spørger man hurtigt om hvor ligger Christiania henne?(Eller hvor ligger raskeplanter butik henne?) Kendte for flotte topskud og et velduftende sted. Bring it 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram