Moon Uprock

Grampris: 100 - 120 kr
CBD: 54.91 - CBG: 4.30 - THC: 0.20

Outdoor/Greenhouse. Italy/US

Wow! Afsindigt anstændig opgradering af vores moonrock serie (kan vi vel kalde den nu), som vi har modtaget så megen ros for igennem tiderne. Dem her er ikke et nyt batch af de oprindelige moonrocks, men en opgradering på rent bord med ny opskrift og andre ingredienser. Men lavet af de samme ferme håndværkere, som er nogle af de mest dedikerede apostle af planten, vi er heldige at kende til.

Der kommer ét sidste batch af de oprindelige moonrocks, og så er kilden løbet tør. Men vi er meget trygge ved at lade MOON UPROCK tage over, for det er klart en forbedring af noget der i forvejen var mildt sagt rigtig godt.

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-25 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Hvis du er ny til fænomenet Moonrocks bliver det forklaret lidt her i beskrivelsen til vores oprindelige MOONROCK.
Disse nye sten er det samme generelle koncept, men nu lavet med adgang til endnu bedre råvarer og designet på baggrund af nogle flere års erfaring med den svære disciplin, det er, at lave moonrocks. Kendere vil vide, at det er en vare som findes i mange ret rædsomme udgaver derude. Men her er det altså cannabiskondittere fra de øverste luftlag, der har strammet sig an for at fremtrylle disse små juveler ud af krælighed og det bedst mulige plantemateriale.
De er halvstore som små. Nogle kan bedst lide de små, men vi bestræber os på at hver pose har lidt af begge dele.
Bevæg dit sind og din krop med MOON UPROCK.

 

Se analyse af Moon Uprock her

Yderligere information

Vægt

3 gram, 5 gram, 10 gram, 12 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moon Uprock”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram