Sovsen

Grampris: 60 - 75 kr
CBD: 21.06 - CBG: 4.85 - THC: 0.12

­Outdoor. Italy.

OK jeg prøver at slappe lidt af med de lange poetiske beskrivelser.

Det her er bare noget mere hash fra den øverste hylde. Den helt oppe under loftet. Mange har slet ikke så høj en hylde faktisk. Lad os være ærlige. Som nogle af jer har opdaget, har Raske Planter lidt bedre hash end de fleste danske forhandlere. I al kollegial venskabelighed, føler jeg det må være ok at lægge det frem. Og vi troede at det toppede med Rød Torino. Og det gjorde det måske også! Smag og behag. Det er svært at sammenligne, for det her er en meget anden slags hash. Anderledes teknik og selvfølgelig anderledes råvarer. Men også en anden kategori af hash end hvad vi ellers har haft igennem simpelthen.

Kan du lide din hash slasket, blød og i slægtsskab med den indiske charas, så tror jeg du vil være glad for at lære SOVSEN at kende. En lækker jordet, krydret og sød oplevelse, der har slægtsskab med både kaffe, basilikum og hindbær. En særlig Kashmir vibe.
Og mere end 1/4 af hele tingen er rene cannabinoider! Mest CBD men også en anseelig CBG markering.
Så hvis dit liv kun giver dig kartofler: tilføj SOVSEN!

Læs mere...

Varenummer (SKU): KLUMPER-5 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Se analyse af Sovsen her

Yderligere information

Vægt

3 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sovsen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram