Varinnektar

Grampris: 30 - 50 kr
CBD: 8.65 - CBDV: 5.70 - CBG: 0.43 - THC: 0.03

(Carmagnola)
Outdoor. Italy.

Vi er stolte over at kunne byde på den sjældne cannabinoid CBDV (cannabidivarin) som er rigt til stede i denne delikatesse af en plante. Flotte runde buttede topskud der glinser og glitrer som en pride parade.

CBDV er ikke en ny opfindelse som nogle kittelmænd har kogt op i et laboratorium for at danse rundt om paragrafferne. Det er en ganske naturlig del af planten. Men med de omkring 140 forskellige cannabinoider der findes i cannabis er der jo stor forskel på hvor meget der er af de forskellige i den uendelige mængde af krydsninger man dyrker af diverse kultiverer. Og CBDV er typisk tilstede i en mængde under det normalt målbare. Men her er det altså lykkedes at fremelske en kultivar med et meget højt indhold af CBDV i en meget velskabt plante.

Læs mere...

Varenummer (SKU): TOPSKUD-26 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Nogen oplever CBDV som en slags supercharge CBD og sådan dufter det også for os 🙂
Der foruden dufter hun lidt henad en blanding af eucalyptus, citron, urtete og savsmuld. En herlig plante! Trimningen er lidt tilbageholden, så man kan med fordel selv fjerne et par af de længere blade fra hende her.
Byd VARINNEKTAR indenfor i din verden og se hvad hun kan.

Se analyse af Varinnektar her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Varinnektar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram