Københash 

350 kr.1.200 kr.

Outdoor, Italy
CBD: 10,46 - CBDV: 5,89 - CBG: 1,53 - THC: 0,17

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): KLUMPER-7 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Københash findes nu!

Vi har haft en tidligere udgave, men nu er den blevet finjusteret så alle er glade.

Det her er vores første hash med vores nye favorit-cannabinoide CBDV (Cannabidivarin). Supercharged CBD som nogen synes det dufter. I den her er der blevet prioriteret både CBG, CBDV og den gode gamle CBD.
Det er vores venner fra det skånske der har været i værkstedet på ny, hvor de tidligere har tryllet populære kvali-hasher frem så som Rød Torino og Trollkarl. Kiefet her er fra planter dyrket udendørs i Italien nær grænsen til Schweitz.
Det er en halv-lys hash med skovlige toner i duftpaletten. Træer, jord og blomster fornemmer vi. Den kan virke lidt tør ved første kontakt. Mere fedter mere når den bliver nuldret varm. Fedter fingrerne og fedter for den gode stemning indeni, som man kan få når man har rigtig menneskehash i lommen.

Det er selvfølgelig, som altid hos os, udelukkende naturlige cannabinoider der er i spil her. Ikke noget syntetisk i hverken dyrkning eller efterbehandling. Bare ren og skær cannabis som lægger sig lige indenfor loven imens vi puffer til grænserne indtil de flytter sig til et mere ansvarligt niveau.

Se analyse af Københash her

Yderligere information

Vægt

5 gram, 10 gram, 20 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Københash ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram