Trollkarl

Grampris: 60 - 75 kr
CBD: 7.13 - CBG: 14.75 - THC: 0.09

(Santhica + Kompolti)
Outdoor. Italy.

Det er med stolthed, at vi endelig kan præsentere denne elegante klump af sublim natur, som vi er de første i verden til at forhandle. Noget af det absolut ypperste vi har haft mellem hænderne og oppe ved næsen endnu.

Vi har at gøre med to sorter fra den øverste hylde i det førende land indenfor EU hamp, nemlig Italien. Disse udsøgte råvarer er i Sverige blevet bragt sammen for at skabe unik aromatisk symbiose og muligvis vedvarende fred på jord. Dette topmøde af terpener er faciliteret af de højt estimerede eksperter hos Generalens Hampa, som vi er stolte af vores faste samarbejde med. Og jeg synes virkelig de har slået sømmet helt ind i ødegårdens charmerende træværk med denne hampens yin yang. Et varmt håndtryk mellem de to vigtigste lovlige cannabinoider CBD og CBG med tommelknips, bjørnekram og det hele.

Aromamæssigt er vi i en mosbegroet nåleskov, hvor der lige har regnet. En klog gammel eg mediterer med nogle birketræer omkring sig, der svejer deres tynde dreads i morgenbrisen. Der er også noget citrontimian, basilikum og oregano på spil. Muligvis i en form for lunt bagværk. Og så er det hele dyppet i sød honning.

Tag med denne svenske magiker op hvor luften er frisk af bjerge og søer, og hvor buklerne spiller dig et puds, hvis du lader dig se dem. Fan va snyggt!

Læs mere...

Varenummer (SKU): KLUMPER-3 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Se analyse af Trollkarl her

Yderligere information

Vægt

3 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trollkarl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sun linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram